Σαλπιγγίδης: ”Βελτιωνόμαστε συνεχώς”

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βραβεύτηκε για την ανάδειξη του ως mvp και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια.

Ο διεθνής επιθετικός βραβεύτηκε από τον προπονητή της δεύτερης ομάδας, Νίκο Κολομπούρδα. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό να βελτιωνόμαστε και μία νίκη επί του Εργοτέλη θα είναι ότι ιδανικότερο για εμάς». Για την βράβευση του είπε: «Ο σκοπός όλων των παιδιών είναι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φέρνουμε νίκες στον σύλλογο. Είναι χαρά τέτοιου είδους βραβεύσεις».

Για τις χαμένες ευκαιρίες στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου είπε: «Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Όλος ο κόσμος χάνει ευκαιρίες. Αυτοσκοπός δεν είναι να σκοράρω αλλά να κερδίζει η ομάδα. Περισσότερο απ΄ όλους εγώ θέλω να σκοράρω. Εγώ προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου. Ευτυχώς κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Υπήρχε πολύ λάσπη και ο κακός αγωνιστικός χώρος συνήθως ευνοεί την ομάδα που παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία. Παρό΄ αυτά έστω και δύσκολα πήραμε την πρόκριση’.

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πιστεύω και εύχομαι να πάρουμε τη νίκη».

Ο Νίκος Κολομπούρδας από την δική του πλευρά είπε: «Το παράδειγμα που δίνω πάντα στους παίκτες μου είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που είχε ανέβει από την δεύτερη ομάδα. Τότε δεν μπορούσε να παίξει στην πρώτη ομάδα, όμως πιστεύει στον εαυτό του και δεν τα παράτησε. Είναι πρότυπο. Σκόραρε μία φορά και πιστεύω θα έρθουν και άλλα γκολ γι΄ αυτόν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook