Νυστέρι στον Κομπαγιάσι

Με μία απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία των παικτών του Ηρακλή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Στέλιος Ηλιάδης άρχισε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ξεπερνά το διάστρεμμα και αναμένεται να περάσει (εντός της εβδομάδας) στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Κατσικάς εξετάστηκε εκ νέου από το γιατρό, για τις στομαχικές διαταραχές που είχε και στη συνέχεια προπονήθηκε κανονικά.

Σε ότι αφορά τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι, που ταλαιπωρείται εδώ και πολύ καιρό από ένα πρόβλημα στη μέση, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση. Ο Ιάπωνας μέσος επιθυμεί να χειρουργηθεί στην πατρίδα του, για το πρόβλημα κήλης μεσο-σπονδύλου δίσκου που αντιμετωπίζει, επιλογή στην οποία η ομάδα δεν φέρει καμία αντίρρηση. Την ίδια στιγμή ο Τάσος Κατσαμπής, από την ατυχή στιγμή του τραυματισμού του στο κεφάλι στον αγώνα με τον Αρη, δεν έπαψε να έχει αίσθηση αστάθειας, ζάλης και κεφαλαλγία. Με αυτά τα συμπτώματα προπονούνταν και αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα, οπότε κρίθηκε αναγκαία η εξέτασή του από νευρολόγο, ο οποίος διέγνωσε “μεταδιασεισικό σύνδρομο”, προερχόμενο από τον τραυματισμό του, το οποίο προκαλεί τα συγκεκριμένα συμπτώματα.

Κατόπιν αυτού, ο γιατρός, που τον εξέτασε, απαγόρευσε κάθε αθλητική δραστηριότητα στον αρχηγό της ομάδας για διάστημα μιας εβδομάδας και συνέστησε την προοδευτική επάνοδό του στις προπονήσεις μετά από 10 μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook