Oυζουνίδης:«Μονόδρομος η νίκη»

Σαν ένα τελικό βλέπουν το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη στον Ηρακλή κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μονόδρομος αποτελεί για τον Ηρακλή η κατάκτηση της νίκης απέναντι στον Εργοτέλη, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε τη σημασία που έχει η νίκη για την ομάδα του στον επερχόμενο αγώνα με τους Κρητικούς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, από όλες τις απόψεις, στην προηγούμενη αγωνιστική. Και αγωνιστικά και γενικά, ο τρόπος που αντιδρούσαμε είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Βαθμολογικά κυρίως και αγωνιστικά, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, οφείλουμε να τον δείξουμε από την αρχή.
Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να πάρουμε με τη βοήθειά τους τους τρεις βαθμούς. Παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, ήταν έκπληξη η παρουσία μας στο τελευταίο παιχνίδι και ελπίζω να επανέλθουμε σε υψηλότερα επίπεδα. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα, αλλά δεν είναι δικαιολογίες για οτιδήποτε. Οι παίκτες που θα παίξουν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».
«Ο Εργοτέλης είναι μια έμπειρη ομάδα και σύνολο που ξέρει τι ζητάει και στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και δεν πρέπει να κοιτάμε το επόμενο. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Σε ένα πρωτάθλημα ένας αγώνας που περνάει δεν ξαναγυρίζει πίσω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση.
Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια ομάδα που είναι κοντά μας. Δεν το είχαμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά τώρα πρέπει να το κάνουμε. Σε παιχνίδι με πιο ελαφρύ σχήμα ήμασταν πιο καλοί. Είναι ίσως ο όλος τρόπος παιχνιδιού και λειτουργίας της ομάδας. Το σχήμα που θα επιλέξω έχει να κάνει και με τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε. Είχαμε αρκετούς παίκτες σε κακή κατάσταση στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο θα πρέπει να δίνουν ακόμη περισσότερα.
Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, κάποιες αναγκαστικές και κάποιες υποχρεωτικές. Ήδη έχω διαμορφώσει γνώμη για όλους τους παίκτες και δεν είναι κριτήριο οι αγώνες που έρχονται. Θα κάνουμε όσο διακριτικά γίνεται τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook