Μπάντοβιτς: “Και τώρα Εργοτέλης”

“Η νίκη κρατάει μία μέρα και πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Εργοτέλη” τόνισε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Πετυχημένη ήταν η πρώτη παρουσία του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρας, αφού οι νησιώτες επικράτησαν στην έδρα του Νέου Πανιώνιου με 1-0, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, μία μέρα μετά από αυτό το σημαντικό «διπλό», μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6», θέτοντας ως πρώτο στόχο την παραμονή των «Φαιάκων» και τη συνεχή βελτίωση της ομάδας του.
«Υπήρχαν λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε. Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα κυρίως στην ψυχολογία της ομάδας, ενώ κάποιες εντολές που έδωσα οι παίκτες προσπάθησαν να τις ακολουθήσουν και κάπου το κατάφεραν. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο γκολ. Ο αντίπαλος μας πίεσε στη συνέχεια αλλά εκτός από μία φάση δεν μας προβλημάτισε» τόνισε για τη χθεσινή νίκη ο κ. Μπάντοβιτς.
Για το τι θέλει να πετύχει συμπλήρωσε: «Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο και θέλει να βάλει τα δικά του πράγματα σε όποια ομάδα δουλεύει. Όλοι οι σύλλογοι έχουν και θετικά και αρνητικά. Με τον Μπάμπη Τεννέ η Κέρκυρα είχε επιτυχίες, όπως με την ΑΕΚ για παράδειγμα, αλλά αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Σήμερα είσαι εδώ και αύριο όχι. Εγώ αυτό που θέλω είναι να έχουμε διάρκεια. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, με μία νίκη δεν τελειώνει τίποτα, χρειάζεται να έχεις συνέχεια».
Για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση που δείχνουν έστω και σε τόσες λίγες μέρες. Προσπαθούν και τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, ενώ το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια και τα παιδιά είναι δεμένα μεταξύ τους».
Για τους στόχους της ομάδας υπογράμμισε: «Στόχος είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ότι γίνει. Η νίκη κρατάει μία μέρα, από σήμερα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Υπάρχει ανταγωνισμός γιατί και οι μικρομεσαίες ομάδες παίρνουν βαθμούς και μακριά από την έδρα τους. Αυτό θέλει να το βλέπει και ο κόσμος, να μην υπάρχουν αποστάσεις δηλαδή. Με μία νίκη είσαι 5ος ή 6ος και με μία ήττα τρίτος από το τέλος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook