Nτεμπούτο για Γκαλίτσιο

Με τον Γκαλίτσιο να κάνει το ντεμπούτο του στην 11αδα,ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού είναι πιθανό μάλιστα να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Λάτκα(σ.σ απουσιάζει ο τιμωρημένπος ο Σιόβας) εκτός αν τελικά ο Τάκης Λεμονής επιλέξει τον Γιόνσον και ο Γκαλίτσιος έτσι θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάχο ενώ το αριστερό άκρο θα καλύψει για μία ακόμη φορά ο Κοντοές μιάς και ο Γεωργιανός Ντάτο  Κρικβέλια αν και ταξίδεψε στην Κρήτη αυτό έγινε  περισσότερο για να εγκλιματιστεί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ αναμένεται η απάντηση από την ρωσική ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα για το αν έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες μέσα σε μία σεζόν(Ρουμπίν, Ανζί) οπότε και θα προκύψει πρόβλημα με την μεταγραφή.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Όμο, Τσότσαλιτς και Κουμορτζί και στην επίθεση ένας εκ των Γουνδουλάκη ή Σβέρκος δεξιά, ο Μπάλαμπαν αριστερά και ο Μήτρογλου στην κορυφή.

 

Η αποστολή του Πανιωνίου έχει ως εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Λάτκα, Κοντοές, Κρικβέλια, Όμο, Γιόνσον, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί,  Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Πούπο, Κούρντι, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν, Σβέρκος.  

Οι “κυανέρυθροι” θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων τους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.Οι φίλοι του Πανιωνίου όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 του Παγκρήτιου. Τα εισιτήρια που θα τους διατεθούν θα κοστίζουν 10 Ευρώ και θα πωλούνται έξω από τη Θύρα 6 του γηπέδου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook