Με κόσμο η Καβάλα στο Παγκρήτιο

Την συμπαράσταση των φιλάθλων της θα έχει η Καβάλα στην Κρήτη και στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Με τον κόσμο στο πλευρό της θα παραταχθεί η Καβάλα στην εκτός έδρας σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι του ΑΟΚ θα έχουν οργανωμένη παρουσία στην Κρήτη, χάρη στην εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Οι 50 φίλαθλοι της Καβάλας που θα εκδράμουν ακόμα και από την Αθήνα, θα καθίσουν στην θύρα 6 του Σταδίου.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της ομάδας, με τους “Αργοναύτες” να θέλουν πάση θυσία το “τρίποντο” προκειμένου να κάνουν ένα σημαντικότατο βήμα για έξοδο στην Ευρώπη μέσω των play-off.

Ο Χένρικ Κάσπερτσακ αντιμετωπίζει ελάχιστα προβλήματα, καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται είναι ο αριστερός μπακ Μίρκο Χργκόβιτς ο οποίος έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Σερζ Ντιέ και Δημήτρης Πετκάκης. Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης και το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής ο Πολωνός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κρήτη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook