Ετοιμάζει Ζαϊρί ο Βαλβέρδε

Με αφορμή την παρουσία του Ριέρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δίνει φανέλα βασικού στον Ζαιρί για το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά τώρα που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και οι απουσίες του Ολυμπιακού είναι αρκετές, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Μαροκινός συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Ρόμενταλ για να παίξει στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και αυτό γιατί είναι… μανούλα στο να ξεκλειδώνει τις κλειστές άμυνες, όπως αυτή του Εργοτέλη. Ο δε Ρόμενταλ είναι καλύτερος στις ανοικτές άμυνες και για αυτό το λόγο ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν σκέφτεται σε πρώτη φάση να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα «στύψει» αρκετά το μυαλό του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας όσον αφορά στο αν θα παίξει βασικό αμυντικό χαφ ο Ντουντού ή ο Μοντέστο, ωστόσο, σε ό,τι έχει να κάνει με τον… αντι-Ριέρα φαίνεται πώς έχει καταλήξει στον Μιραλάς. Ο Βέλγος λοιπόν αναμένεται να περάσει αριστερά και δεξιά θα πάρει τη θέση του ο Ζαϊρί που και αυτός με τη σειρά του, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για την ανανέωση του συμβολαίου του και θέλει με τις εμφανίσεις του στο τέλος του πρωταθλήματος, να δείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού του 2012.

Από εκεί και πέρα, οι μοναδικές απώλειες των Πειραιωτών για το κυριακάτικο ματς είναι οι τιμωρημένοι Τοροσίδης, Ριέρα και ο τραυματίας Μπράβο. Ο Μέλμπεργκ δεν πονάει στους προσαγωγούς και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε. Το ίδιο ισχύει και για τον Αβραάμ που οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση, δεν πρόκειται να του στερήσουν τη συμμετοχή.

Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό και αύριο το πρωί (10.30) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την κρητική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook