Ανέλαβε την ευθύνη ο Μπάντοβιτς

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Πανιώνιο και τόνισε την ανάγκη να εκμεταλλευτεί η Κέρκυρα την έδρα της στα επόμενα ματς.

“Πάντα σαν προπονητής εγώ παίρνω την πρώτη ευθύνη. Σίγουρα όταν φτάνεις στο τέλος υπάρχει μεγάλη πίεση. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν είχαμε καλή εικόνα. Παρόλο που είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όπως είπα ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Όταν παίζεις στο γήπεδο σου ένα παιχνίδι που είναι τελικός πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα παίρνεις”. Πιστεύω ότι θα μιλήσουμε με τα παιδιά και θα βρούμε την λύση” τόνισε ο Σέρβος τεχνικός στον Sentra 103,3:

Ο Μπάντοβιτς έχει εμπιστοσύνη στους παικτες του παρά τη δύσκολη κατάσταση, που έχει περιέλθει η ομάδα“Σε αυτά τα παιχνίδια μετράνε οι μικρές λεπτομέρειες. Όπως έγιναν τα πράγματα δεν βλέπω τις άλλες ομάδες. Πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς και στα επόμενα παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας. Να κάνουμε καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα παιδιά φτάσανε την ομάδα εκεί που την φτάσανε, θεωρώ ότι με την πορεία που κάναμε δικαιούμαστε να μείνουμε στην κατηγορία. Μένουν δύο παιχνίδια θα δούμε, ας κερδίσουμε και μετά θα δούμε. Πιστεύω ότι από τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο ωραία πρωταθλήματα. Έχει πολύ ανταγωνισμό. Βλέπετε και για τα πλέι οφ πάει μέχρι το τέλος” δήλωσε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook