«Δεν θα έρθει αδιάφορος ο Εργοτέλης»

Για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του αλλά και την παρουσία του στον Εργοτέλη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση τόνισε ότι «σίγουρα βρισκόμαστε σε πιο ευνοϊκή θέση όμως ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».
Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της πρώην ομάδας του, του Εργοτέλη λέγοντας πως 
«ο Εργοτέλης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και δεν νομίζω ότι θα έρθει με την ψυχολογία ότι «είμαστε αδιάφοροι και σωθήκαμε». Δεν πιστεύω ότι θα έρθει στην Κέρκυρα με αυτό το σκεπτικό».
Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Γραμμόζη στον Athletic Radio 104,2
Για την αποφυγή υποβιβασμού της Κέρκυρας: «Έχουμε άγχος όμως στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια παίξαμε αρκετά καλά όμως δεν είχαμε την ψυχολογία του νικητή και μας έλειπε αυτό το κομμάτι. Αγωνιστικά πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί και είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε».
Για την «μάχη» της παραμονής: «Τώρα θα μετρήσουν λεπτομέρειες για την αποφυγή της παραμονής. Πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα δύο βαθμών και είναι πιο εύκολο για να το διαχειριστούμε την κατάσταση που επικρατεί».
Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης βελτιώνεται κάθε χρόνο και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό τομέα. Πιστεύω ότι με λίγο παραπάνω τύχη θα μπορούσε να είχε καταφέρει κάτι παραπάνω. Βλέπω ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα που δεν είναι καλύτερες από τον Εργοτέλη. Αν είχε περισσότερη τύχη θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι – οφ».
Για την αποχώρηση του από τον Εργοτέλη: «Είχα κάποια προβλήματα με τον κύριο Καραγεωργίου όμως αυτά τυχαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως δεν μετανιώνω που ήμουν στον Εργοτέλη. Πέρασα πολύ καλά στην ομάδα και οι περισσότερες εντυπώσεις είναι θετικές. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, ούτε εκείνος μαζί μου και στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να κρατάς κακία για κάτι».
Για τις αναμνήσεις του από την ομάδα: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στιγμή όμως τον 1,5 χρόνο που ήμουν στην ομάδα είχα ευχάριστες αναμνήσεις. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα και ασφαλώς θυμάμαι την παρουσία μου στον Εργοτέλη με πολύ ευχάριστα συναισθήματα. Είχαμε προβλήματα στο πρώτο εξάμηνο όμως στην συνέχεια έγιναν μεταγραφές, ενισχυθήκαμε και παραμείναμε στην κατηγορία με την αξία μας».
Για τον εαυτό του: «Με την Κέρκυρα έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα όμως στο ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει κανένας τι μπορεί να γίνει. Με τον Εργοτέλη δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως και όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook