Oι σκέψεις του Μπόλονι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια σε βάρος του ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς της Τούμπας.

Την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια σε βάρος του ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ματς της Τούμπας. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πετύχει 29 νίκες απέναντι στους Κρητικούς, οι οποίοι έχουν νικήσει μία μόλις φορά στη συμπρωτεύουσα και 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Ρουμάνος τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρέσιτς και την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Σνάουτσνερ (ή Έτο), Μαλεζάς, Τσιρίλο και Λίνο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ίβιτς, Γκαρσία και Φωτάκης. Αριστερό εξτρέμ θα παίξει ο Βιεϊρίνια (ή ο Γεωργιάδης), δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Γιάννου, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Λεονάρντο, Σπαντάσιο, Λαζάρ και Αρίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook