Έδειξε 11άδα ο Κωστένογλου

Σε άσκηση τακτικής ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε τις προθέσεις του ως προς το σύστημα και τους “11” που σκοπεύει να ξεκινήσει στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ

Μπορεί η σημερινή προπόνηση, μετά από το ματς της Μόσχας, να ήταν χαλαρή σε ρυθμούς όμως ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε τις σκέψεις του όσον αφορά τους “11” που σκοπεύει να παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Σε άσκηση τακτικής, στην προπόνητη της Παρασκευής, ο προπονητής παρέταξε τους παίκτες του στο γήπεδο και τους έκανε θεωρία πάνω στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η διαφορά ήταν ότι οι παίκτες ήταν στατικοί (απλώς παρεταγμένοι στο γήπεδο σε διάταξη 4-3-3) και κυκλοφορούσαν τη μπάλα με τα χέρια. Στους “11” βασικούς ο Κωστένογλου είχε τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντοέ δεξί μπακ, τον Καράμπελα αριστερό, τους Κάλα – Μανωλά στόπερ (παρά το γεγονός ότι ο Δέλλας είναι καλά και θα ακολουθήσει όπως φαίνεται την αποστολή), τον Βάργκας με τους Κάρλος και Καφέ στα χαφ, τον Σιαλμά δεξί εξτρέ, τον Λεονάρντο αριστερό και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Δοκιμή ενδεχομένος να κάνει και στην προπόνητη του Σαββάτου ο Κωστένογλου, ωστόσο εξαιτίας των λιγοστών προπονήσεων μεταξύ των δύο αγώνων που καλείται να δώσει η ΑΕΚ δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Γι’ αυτό και η σημερινή χαλαρή σε ένταση προπόνηση, για όσους έπαιξαν χθες, είχε αρκετή θεωρία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook