Σφράγισε επιταγή ο Ριέρα

Μετά τον Κουμουρτζί και ο Ριέρα σφράγισε επιταγή

Στην… περιβόητη «συζήτηση με υποψήφιο επενδυτή», όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, «φωτογραφίζεται» η πλευρά των Κουβεϊτιανών, την οποία εκπροσωπεί ο Πέτρος Καϊμακάμης. Ενδέχεται να παραχωρηθεί ο Τσότσαλιτς, και ο Ριέρα -μετά τον Κουμορτζί- σφράγισε επιταγή!

Όπως αναφέρει η SportDay, υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ, προκειμένου να υπάρξουν αποκλειστικές συνομιλίες μέχρις ότου ξεκαθαρίσει -θετικά ή αρνητικά- η συγκεκριμένη περίπτωση. Και μέχρι στιγμής, φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο…

Από εκεί και πέρα, στο προχθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ ειπώθηκαν τα εξής: Ο σύλλογος χρειάζεται, περίπου, 1 εκατ. ευρώ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν. Επίσης, έγινε ενημέρωση για το ακριβές έλλειμμα της ΠΑΕ, αλλά δεν θέλησαν να δημοσιοποιηθεί μέχρι τη Γενική Συνέλευση. Η πρόταση της Μακάμπι Χάιφα, 500. 000 ευρώ, για τον Έντιν Τσότσαλιτς, παραμένει σε ισχύ. Θυμίζουμε ότι, ο Λεμονής είχε αρνηθεί στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να παραχωρηθεί ο Βόσνιος, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν…

Στο μεταξύ, μετά τον Κουμορτζί και ο Ριέρα σφράγισε επιταγή 20.000 ευρώ! Από την ΠΑΕ προέκυπτε, όπως αποκαλύπτει η SportDay, πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους παίκτες. Έπρεπε να το κάνουν για να διαφυλάξουν τα χρήματά τους».

Αντίθετα, ο Τάκης Λεμονής, αν και θα μπορούσε να πράξει ανάλογα, αποφάσισε να κάνει μεταχρονολογημένη την επιταγή, προκειμένου να διευκολύνει το σύλλογο!

Κίνηση που τον τιμά, αν μη τι άλλο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook