Ρουτζιέρης: ”Δύσκολο το έργο μας με τον ΟΦΗ”

Τον μέγιστο βαθμό δυσκολίας θα έχει ο Διαγόρας απέναντι στον ΟΦΗ όπως δήλωσε ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης, αναφερόμενος στο προσεχές ματς της ομάδας του με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τόνισε: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Σίγουρα ο ΟΦΗ θα έχει μαζί του τους οπαδούς του, την στιγμή μάλιστα που πέτυχε νίκη εκτός έδρας με τον Ιωνικό, ενώ θα είναι και η πρώτη του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο. Αυτό θα είναι κίνητρο για τους παίκτες της Κρητικής ομάδας, που θα κάνουν τα πάντα για να μας κερδίσουν. Το δικό μας έργο τώρα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε απουσίες, αλλά πιστεύω ακράδαντα πώς, όσοι από τους παίκτες μας κληθούν να αγωνισθούν, θα αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα”.

Η αποστολή του Διαγόρα απαρτίζεται από τους: Γκιρίμπα, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Εξουζίδη, Ζουρούδη, Καμινιώτη, Μιχαλάκης, Πεταυράκη, Πουλόπουλο, Προβατίδη, Σαλαμαστράκη, Σκόνδρα, Σπάρταλη, Ταμπάση, Χατζόπουλο και Φράγκο.

Στο μέταξυ παρελθόν αποτελεί από τον Διαγόρα ο Κάρλος Μασάρα, μετά τη διαφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας στον τρόπο καταβολής των οφειλομένων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook