Ο Μπέος για το συμβάν της Δευτέρας

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας δίχως να του δώσει διαστάσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου είχε ένα φραστικό επεισόδιο με οπαδούς του ΟΦΗ το βράδυ της Δευτέρας και μιλώντας στον Sentra 103,3 έδωσε την δική του απάντηση. «Φταίει ο Μπέος που δεν κέρδισαν τον ανύπαρκτο Πιερικό και τον Πανσερραϊκό στο γήπεδό τους και δεν ανέβηκαν; Αν είναι δυνατόν. Έπρεπε να είχε αστυνόμευση. Ξαφνικά ήρθαν 10 περίεργοι μετά έγιναν 100. Τους είπα «ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά» ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Για τα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο: «Να διευκρινίσω ότι δεν έγινε επίθεση στους παίκτες. Έγινε προπηλακισμός της αποστολής. Καταρχήν είχαμε ενημερώσει την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια… επιθετική τάση.

Φταίει ο Μπέος που δεν κέρδισαν τον ανύπαρκτο Πιερικό και τον Πανσερραϊκό στο γήπεδό τους και δεν ανέβηκαν; Αν είναι δυνατόν. Έπρεπε να είχε αστυνόμευση. Ξαφνικά ήρθαν 10 περίεργοι μετά έγιναν 100. Τους είπα «ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά». Εχω διατελέσει αθλητής κι όταν με έβριζαν πορωνόμουν περισσότερο, κάποιος άλλος τους ενοχλεί».

Για την παρουσία του στην Κρήτη: «Οσον αφορά στο θέμα της ομάδας μου, το να αφήσεις την αποστολή να πάει μόνη της και να της πετάνε νερά να βαράνε τζάμια κι εσύ να πίνεις καφέ σπίτι σου δεν είναι σωστό. Εγώ το ζω είμαι παράγοντας και προστατεύω την ομάδα μου. Το ματς το κρίνουν οι παίκτες κι όχι οι φίλαθλοι που φωνάζουν».

Για το αν αποτελεί στόχο το Κύπελλο: «Δεν υπάρχουν στόχοι όσον αφορά στο κάθε παιχνίδι. Όλα τα ματς τα χτυπάμε, έχουμε τεράστιο λαό πίσω μας, εκπροσωπούμε μια πόλη που διψάει για ποδόσφαιρο και μας στηρίζει.

Ο προπονητής έκρινε ότι πρέπει να αφήσει πέντε παίκτες έξω. Αυτός ξέρει τι κάνει. Την ευκαιρία που δίνει ο θεσμός του Κυπέλλου σε μικρές ομάδες να διακριθούν δεν θα την αφήσουμε να περάσει έτσι».

Για την διαιτησία: «Υπάρχει σταδιακή βελτίωση και σταθεροποίηση, όσον αφορά στην σκοπιμότητα. Δεν μιλάμε για τα λάθη που είναι ανθρώπινα. Δεν υπάρχει διαιτητής που πάει να διαμορφώσει αποτέλεσμα, όπως γινόταν στην εποχή της παράγκας».

Για την διαμάχη με τον Δαλούκα: «Θα κρίνει η δικαιοσύνη αν αυτά που είπα είναι σωστά ή ο Δαλούκας ξηλώθηκε άδικα. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Επιδιώκει την δημοσιότητα ο Κούγιας. Εγώ μόνος μου παρουσιάστηκα στο τμήμα όταν έμαθα ότι θα κάνει μήνυση ο Δαλούκας».

Για τον Πανιώνιο: «Το θέμα του Πανιώνιου ήταν επακόλουθο όλων των καταστάσεων που βιώσαμε όσοι βρισκόμασταν δίπλα στην ομάδα, εγώ όποτε μου ζητήθηκε βοήθησα. Αγαπάω την ομάδα. Το έλεγα ότι είναι θέμα χρόνου να ξεφουσκώσει. Θα πρέπει να βγουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όπως κάναμε εμείς.

Το σημαντικότερο σε μια ομάδα είναι η διοικητική ηρεμία και στον Πανιώνιο δεν υπάρχει. Υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή στον Πανιώνιο κι όποιος θέλει μπαίνει μέσα. Αυτούς που είχε ένοικους (σ.σ: οργανωμένοι), αυτοί οι οργανωμένοι θα τον βρίσουν τελικά.

Πονάμε την ομάδα, σίγουρα ο Τσακίρης πάνω απ’ όλα αδικεί τον εαυτό του γιατί είχε δυνατότητες να κάνει πράγματα, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τα έκανε».

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού κι αν θα κρίνει το πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει αυτό. Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλη. Είναι πολύ νωρίς. Εκπλήσσομαι με την εικόνα του Παναθηναϊκού γιατί θεωρώ ότι ήταν ομάδα έτοιμη σε όλους τους τομείς.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρέασε η διοικητική αλλαγή το καλοκαίρι και σε ποιον βαθμό. Λογικά έπρεπε να ερχόταν με την περσινή φόρα. Δυστυχώς δεν έπαιξε όπως πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει έκανε 12-13 μεταγραφές κι αποδίδει ποδόσφαιρο ποιότητας και μπορεί να το βελτιώσει χρόνο με το χρόνο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι ο Νικόλας Πατέρας είναι φίλοι μου. Μην ακούτε αυτά που λέγονται. Θα προσπαθήσουμε όπως πήγαμε με τις ακαδημίες στο Καραϊσκάκη να πάμε και στα άλλα γήπεδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook