”Δύσκολο ματς σε μια καυτή έδρα”

Ο τεχνικός της Βέροιας, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΟΦΗ.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Βέροιας στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” και τον Μανόλη Χρονάκη.

Για τον αγώνα της Κυριακής…

Τα προβλήματα μας είναι λίγο πολύ γνωστά. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα που την αδικεί η βαθμολογία. Η Βέροια δείχνει σε καλή κατάσταση και τον τελευταίο καιρό έχουμε μια ανοδική εικόνα. Θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα με πολύ κόσμο. Τώρα έχουμε ακόμα μια δυσκολία να αντιμετωπίσουμε τον Ρούσεφ που είναι καλός παίκτης με καλά στημένα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και θέλω να πιστεύω πως δεν θα ξεσπάσουν σε εμάς οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Για τον ΟΦΗ…

Νομίζω πλήρωσε το κακό ξεκίνημα, γι’αυτό δεν βρίσκεται στις 2 πρώτες θέσεις. Μετά κάποια στιγμή θα έρθει και η κόπωση και θα χάσεις κάποιους βαθμούς. Μετά τις 6 συνεχόμενες νίκες με τον Αναστόπουλο έκανε κάποιες γκέλες αλλά είναι λογικό γιατί κάποια στιγμή θα βγει και η κόπωση.

Για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ…

Εμείς δεν κοιτάμε αυτό που έγινε στα Γιάννενα αν και αυτά δεν είναι σωστά. Το ξέρω τον Βεζυρίδη από την κοινή θητεία στον Ολυμπιακό Βόλο. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι για να σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Τώρα το γκολ που δεν μέτρησε γίνεται, ήταν μια δύσκολη φάση που δεν την είδε ο διαιτητής τα αλλά όμως δεν γίνεται να συμβαίνουν.

Για το αν πιστεύει πως ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την απευθείας άνοδο…

Την πρώτη θέση  νομίζω πως δεν μπορεί να την διεκδικήσει. Και τα Γιάννενα έχουν δείξει μια πολύ καλή εικόνα. Πολλά μπορούν να συμβούν αλλά δύσκολο να αλλάξει κάτι στην κορυφή. Για μένα αν ο ΟΦΗ θέλει να ανέβει πρέπει να αποφύγει τα μπαράζ. Μπορούν να συμβούν πολλά εκεί όπως είδαμε και πέρσι.

Γενικά για το πρωτάθλημα…

Ο ΠΑΣ Βρήκε τις ομάδες αδύναμες και το εκμεταλλεύτηκε. Στο πρώτο μισό έπαιζαν μόνοι τους. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη. Η δεύτερη θέση είναι ανοιχτή για όλους. Και ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ θα την διεκδικήσουν. Ο Λεβαδειακός έχει ποιότητα αλλά δεν μου έχει δείξει κάτι για να με πείσει αγωνιστικά. Θα είναι βέβαια μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook