Ένα ακόμα “άθλο” θέλει η ΑΣΑ

Μπροστά στη δεύτερη «πρόκληση» βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει αύριο τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για ένα ακόμα κρίσιμο ματς που δίνει η δημοφιλής «ΑΣΑ», που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί ντου Εθνικού Αστέρα. Για το συγκρότημα του Βάιου Καραγιάννη ουσιαστικά άλλαξε το ηθικό που είναι σαφώς ανεβασμένο, ωστόσο όλοι παραμένουν προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι η αντεπίθεση για την ανατροπή των δεδομένων και την παραμονή εξαρτάται σαφώς από τη διάρκεια σε απόδοση και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι της Αναγέννησης απέφυγαν τις δηλώσεις, λόγω της μεγάλης κρισιμότητας της αναμέτρησης, πάντως ποντάρουν ξανά στη βοήθεια του κόσμου.

 Είναι γεγονός ότι οι φίλαθλοι της Καρδίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής έδειξαν και με τον Εθνικό Αστέρα την αγάπη τους στον σύλλογο, μαζί και την πίστη τους ότι η «ΑΣΑ» μπορεί να τα καταφέρει. Σε μια δύσκολη χρονιά, οι φίλαθλοι στέκονται μαζικά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών κι είναι χαρακτηριστικό πως όλη την εβδομάδα έστειλαν τα δικά τους μηνύματα εμψύχωσης στους παίκτες και στον προπονητή. Θεωρείται βέβαιο πως και αύριο το στάδιο της Καρδίτσας θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

 Η δυσκολία του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ είναι δεδομένη. Ο αντίπαλος έχει εύλογα πρωταγωνιστικές βλέψεις, έτσι ο Βάιος Καραγιάννης δούλεψε ιδιαίτερα στον τομέα της τακτικής του αγώνα. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, αλλά κι ο τραυματίας Δούκας. Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι αναζητήσεις συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση ζήτησε από τα Γιάννινα τον δανεισμό του Αιμίλιο Φουρτάδο. Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και από βδομάδα θα υπάρξουν νεότερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook