Μετράμε αντίστροφα για το Ευρωμπάσκετ Νέων

Που θα γίνει στην Κρήτη, με τα ματς τις Εθνικής μας να διεξάγονται στο Ηράκλειο και στο κλειστό στα “Δύο Αοράκια” από τις 8 Ιουλίου. Διαβάστε στο athleticradio.gr τι να περιμένουμε τις προσεχείς μέρες.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη μίας σημαντικής μπασκετικής διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει η Κρήτη από τις 8 έως τις 20 Ιουλίου.

Πρόκεται για το Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών (U20) με τα παιχνίδια να φιλοξενούνται σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Στο κλειστό στα “Δύο Αοράκια” θα γίνουν τα ματς της Εθνικής μας ενώ στην πόλη μας θα διεξαχθούν όλα τα σημαντικά ματς της διοργάνωσης μετά την φάση των ομίλων και φυσικά ο Τελικός στις 20/7. 

Στόχος της Εθνικής μας ομάδας είναι η διάκριση μολονότι την ομάδα δεν θα ενισχύσει ο NBAer Γιάννης Αντετοκούμπο.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει ξεκινήσει από τις 2 Ιουνίου, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει καλέσει 18 παίκτες.

Οι τελικές επιλογές του Κώστα Μίσσα αναμένονται στα τέλη του μήνα ενώ η Εθνική μας θα έρθει στο Ηράκλειο στις 28 Ιουλίου.

Πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση θα δώσει τρία φιλικά ματς στο πλαίσιο Τουρνουά, που θα γίνει στο Ηράκλειο, με αντιπάλους την Ισπανία, την Τσεχία και την Γαλλία λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Στην συνέχεια ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ με πρώτο ματς στις 8 Ιουλίου με αντίπαλο την Λιθουανία. Την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα, αγωνιζόμαστε κόντρα στην Λετονία και ακολουθούν τα ματς με Ουγγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 και 11 Ιουλίου και πάλι στις 19.00.

Αναφορικά με τα εισιτήρια δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις τιμές τους, ενώ αναμένονται να κυκλοφορήσουν τις προσεχείς μέρες και λογικά θα είναι πακέτο για τα ματς της κάθε ημέρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook