Ο Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως η εθνική Ελλάδος ήταν καλύτερη της Ισπανίας

Στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως η εθνική Ελλάδος ήταν καλύτερη της Ισπανίας, στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος που εκπροσωπεί τη χώρα στις μεγάλες διοργανώσεις, όμως δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την πέμπτη θέση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε:

«Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και χαίρομαι πολύ που εκπροσώπησα την Ελλάδα. Έμαθα πολλά και παίζοντας επτά παιχνίδια σε δέκα βράδια με βοήθησε πολύ».

Στη συνέχεια, ο 20χρονος παίκτης τόνισε για τον αποκλεισμό από τους Ισπανούς:

«Ήμουν λίγο απογοητευμένος. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτερη ομάδα από την Ισπανία. Δεν ξέρω τι να πω… Συγχαρητήρια πάντως στην Ισπανία. Νιώθεις καλύτερα όταν ξέρεις πως έχεις χάσει από την καλύτερη ομάδα του τουρνουά».

Όσον αφορά στο ύψος του υπογράμμισε:

«Λυπάμαι παιδιά, δεν ψήλωσα άλλο. Είμαι ακόμη 2,11μ.».

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στους τομείς, πάνω στους οποίους δούλεψε το καλοκαίρι: «Δούλεψα σε κάποια πράγματα. Στο ποστάρισμά μου, στο σουτ μου, για να σουτάρω από πιο ψηλά και πιο γρήγορα, ενώ δούλεψα και στο σώμα μου για να γίνω πιο δυνατός. Πιστεύω πως ο κόουτς φέτος θα μου δίνει τη δυνατότητα να σουτάρω περισσότερο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στους στόχους των Μιλγουόκι Μπακς:

«Ελπίζω να είμαστε πολύ καλύτεροι. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Έχουμε ενισχυθεί και διαθέτουμε την ομάδα για να φτάσουμε πιο ψηλά. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και φέτος όχι να μπούμε στα play offs, αλλά και να συνεχίσουμε πέρα από τον πρώτο γύρο. Θεωρώ πως είναι εφικτό».

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην τιμωρία του, μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μάικ Ντανλίβι στα περσινά play off:

«Δεν με ενοχλεί τόσο. Σίγουρα ήθελα να παίξω στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και θα είναι δύσκολο που δεν θα μπορώ. Όμως πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου κι εγώ θέλω να μάθω από αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook