Ο Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος

Από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κηφισιά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κηφισιά στο ΣΕΦ με 97-59 και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αρχικά είπε τα εξής:

“Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παρουσιαστήκαμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Κάναμε αυτό που έπρεπε στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά σε άμυνα και επίθεση. Σε όλο το ματς ήμασταν παραγωγικοί στην επίθεση. Το πιο σημαντικό ήταν η άμυνα μας. Είχαμε συγκέντρωση και αφοσίωση στο πλάνο μας. Δείξαμε καλά στοιχεία για το πως θέλουμε να παίζουμε. Είναι ένας ματς που αποτελεί απόδειξη για το πως θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Έδειξαν μεγάλη συγκέντρωση. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας για την στήριξη. Νομίζω πως οι παίκτες τους το ανταπέδωσαν με μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε και με θέαμα”.

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού στην άμυνα, μετρώντας σκορ 21-0 στην 3η περίοδο επί της Κηφισιάς:

“Το ρεκόρ δεν το είχα καταλάβει, προς το τέλος το κατάλαβα που μου το ανέφεραν οι συνεργάτες μου. Δεν κοιτούσα τόσο το σκορ, όσο το να βλέπω την ομάδα μου, από θέμα τακτικής, να παίζει καλή άμυνα. Κοιτούσα τα λάθη μας, πρόσεχα τι πρέπει να διορθώσουμε. Τα ρεκόρ δεν μας ενδιαφέρουν, μας ενδιαφέρει η ομάδα να ακολουθεί το πλάνο της. Να παίζει καλό μπάσκετ. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook