“Μαύρο” Σ/Κ για τις ομάδες μας…

Με το… αριστερό ξεκίνησαν οι Κρητικές ομάδες μπάσκετ το 2017.

0/3 είχαν οι Κρητικές ομάδες μπάσκετ που αγωνίστηκαν το Σ/Κ. Το Ρέθυμνο, ο Εργοτελης και ο ΟΦΗ ηττήθηκαν στα ματς που έδωσαν.

Πιο αναλυτικά:

A1

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υπέστη την πρώτη του ήττα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», χάνοντας με 80-86 από την Δόξα Λευκάδας για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η Ρεθυμνιωτικη ομάδα έδειξε από το ξεκίνημα πως θα δυσκολευόταν στο παιχνίδι, με την Δόξα Λευκάδας να βρίσκει τις λύσεις και να διατηρείται σε απόσταση «βολής» σε όλη την διάρκεια του ματς.

Μάλιστα, αν και οι παίκτες του Ρεθύμνου έδειχναν να «καθαρίζουν» την αναμέτρηση και να παίρνουν σοβαρό προβάδισμα με 75-68 στο 35’, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα «μεγάλα» σουτ στο φινάλε και με επιμέρους σκορ 5-18 έφτασαν στη νίκη, υποχρεώνοντας την ομάδα μας στην πρώτη της εντός έδρας ήττα.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αντώνη Κωνσταντινίδη αναδείχθηκε ο Κράβιτς με 18 πόντους, με τους Φιτζπάτρικ (17π.), Χριστοδούλου (13π.) και Άρνολντ (12π.) να ακολουθούν.

Β Εθνική (1ος όμιλος)

Στο μοναδικό ματς που… ξέφυγε από τις αναβολές στη Β’ Εθνική, το Περιστέρι κέρδισε με 82-63, στην Κρήτη τον Εργοτέλη, για την 13η αγωνιστική στον Ομιλο Νότου. Ολα τα άλλα παιχνίδια αναβλήθηκαν, λόγω κακοκαιρίας.

Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» λοπόν, που είχαν φροντίσει να βρεθούν εγκαίρως στο νησί, αν κι εμφανίστηκαν χωρίς τους ανέτοιμους Κατιάκο, Πολυτάρχου, πήραν από το ματς αυτό που ήθελαν, εξακολουθούν να είναι σε άμεση επαφή με τα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, ευελπιστώντας να βρεθούν στον δρόμο της επιστροφής προς την Α2, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος. Από την άλλη, οι Ηρακλειώτες, που την Τετάρτη σε εξ αναβολής ματς, υποδέχονται τον Ιωνικό, γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους δύσκολο έργο στην προσπάθεια για παραμονή, ως τελευταίοι στην κατάταξη, αλλά δεν προτίθενται φυσικά να αφήσουν αμαχητί τα όπλα.

Γ εθνική (2ος όμιλος Νοτου)

Στο ένα από τα δύο ματς  που δεν αναβλήθηκε ο Λοκρός Αταλάντης νίκησε στο τέλος τον ΟΦΗ με 75-74 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και ανέδειξε νικητές τους γηπεδούχους οι οποίοι μπήκαν με το δεξί στην νέα σεζόν.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook