Καρακωνσταντάκης: “Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το Λίντο”

Ο γκαρντ του Εργοτέλη, Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, έκανε κάλεσμα μέσω του Αthletic Radio 104.2, στο μπασκετικό κοινό της πόλης να δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τον Ιωνικό Νικ. και να ωθήσει την ομάδα σε μία νίκη που θα την βοηθήσει να κάνει το… RESTARΤ της.

Το ματς της χρονιάς δίνει την προσεχή Τετάρτη ο Εργοτέλης, που υποδέχεται στο Λίντο (17.00) τον Ιωνικό Νίκαιας σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν νίκη και μόνο νίκη στην… τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο γκαρντ της Ηρακλειώτικης ομάδας, Κυριάκος Καρακωνσταντάκης, έκανε κάλεσμα μέσω του Αthletic Radio 104.2, στο μπασκετικό  κοινό της πόλης να δώσει το παρών στο κρίσιμο ματς και να ωθήσει την ομάδα σε μία νίκη που θα την βοηθήσει να κάνει το… RESTARΤ της.

Αναλυτικά όσα είπε o Κυριάκος Καρακωνσταντάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με το Περιστέρι (63-82)

«Η χρονιά μπήκε στραβά για μας. Παίζαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, ομάδα της κατηγορίας, που έπιασε εκπληκτική απόδοση. Σταθήκαμε καλά στο ματς και θεωρώ οτι η διαφορά είναι πλασματική και μας αδικεί. Το σκορ ξέφυγε και διαμορφώθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο, όπου “άνοιξε” η διαφορά”.

Για το ματς της Τετάρτης με τον Ιωνικό στο Λίντο 

“Είναι ίσως το πιο δύσκολο ματς για μας. Κρίνεται σχεδόν μία κατηγορία αν και είναι ακόμα νωρίς. Από αυτό το ματς θα κριθεί το τι θα κάνουμε φέτος και που πάμε. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το Λίντο. Περιμένουμε όλο τον μπασκετικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο τους φιλάθλους μας. Κάνουμε έκκλησε σε όλους να έρθουν να μας συμπαρασταθούν. Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα σε έναν ισάξιο αντίπαλο. Το ματς θα κριθεί στις λπετομέρειες και όποιος έχει καθαρό μυαλό θα επικρατήσει”.

Για την πορεία της ομάδας

“Δεν είναι καλή αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι. Το έλεγα και πέρυσι τέτοιο καιρό και το πιστεύω και φέτος οτι η ομάδα θα σωθεί. Τώρα κάνουμε το RESTART μας. Θέλουμε να αποδείξουμε στο παρκέ οτι είμαστε ακόμα ζωνταντοί στην “μάχη” της παραμονής. Έχουμε κάνει πολλά σταβοπατήματα και δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω νίκες. Έχουμε κάνει όμως σκληρή προετοιμασία στις Γιορτές και ελπίζουμε με νίκες να  αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν έχουμε εξακριβώσει ακριβώς τι φταίει αλλά έχουμε βρει ένα… “κλειδί, που δεν θα σας αποκαλύψω ποιο είναι, που θα μας “ανοίξει” την πόρτα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Έχουμε συνειδητοποιήσει άπαντες που είμαστε”.

Για τις συνεχόμενες αναβολές

“Σίγουρα μας έχουν βγάλει εκτός ρυθμού. Την μία παίζουμε, την άλλη λόγω καιρού δεν μπορούμε να μετακινηθούμε. Μετά οι Απεργίες της ΠΝΟ. Έχουμε μάθει να ζούμε με τις μετακινήσεις με το πλοίο αλλά η ομάδα μυ, σε ένα Αθηνοκεντρικό πρωτάθλημα, είναι η μοναδική που έχει 15 ταξίδια. Θεωρώ οτι εκείνο το διάστημα που παίξαμε τρία σερί ματς στην Αθήνα και τα χάσαμε μας αποσυντόνισε και μετά πήραμε την… κάτω βόλτα. Είχαμε έντονη κόπωση με ταξίδια αυθημερόν”.

Για το προπονητή του Εργοτέλη, Γιώργο Μακράκη

“Όταν παραιτήθηκε ήταν απαίτηση όλων των παικτών να παραμείνει στην ομάδα. Τον στηρίζουμε και μας στηρίζει. Μας πιστεύει και τον πιστεύουμε. Δεν θέλαμε να αλλάξει κάτι στην ομάδα και τα καταφέραμε να μείνει μαζί μας. Τον θέλει και ο κόσμος και όλοι στην ομάδα”.

Για την συνέχεια της ομάδας

“Ξανά λέω οτι δεν έχει κριθεί τίποτα. Ξέρουμε πόσες νίκες πρέπει να κάνουμε ακόμαγια να σωθούμε. Είμαστε στα 2/3 του πρωταθληματος ακόμα. Μαθηματικά είμαστε εντός στόχου. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και θα παλέψουμε όλα τα ματς. Δυστυχώς η ομάδα “λυγίζει”  στο τέλος και αυτό θα πρέπει να αλλάξει”.

Για την ψυχολογία

“Η ψυχολογία είναι το “Α και το Ω” σε μία ομάδα και έναν αθλητή. Εκεί “ρίχνουμε” το βάρος αφού σωωματικά είμαστε πανέτοιμοι. Εμεταλλευτήκαμε την διακοπή και η ανάπαυλα μας έκανε καλό. Θέλουμε να αποκτήσουμε και πάλι νοοτροπία νικητή και να “χτίσουμε” σερί νικών”.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές στοιχηματικές προσφορές

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook