Σε ένα κατάμεστο κλειστό θα πανηγυρίσει την είσοδο στα πλεϊ οφ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (17.00) σε αγώνα της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods (17.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη».

Το παιχνίδι της Μ. Δευτέρας αποτελεί το τελευταίο εντός έδρας της κανονικής περιόδου (ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική στη Λευκάδα) με τους φίλους της Ρεθυμνιώτικης ομάδας να ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό.

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, σειρά παίρνουν τα πλέι οφ με την 3η συνεχόμενη παρουσία του Ρέθυμνο Cretan Kings και 5η συνολικά.

Στον αντίποδα εδώ και λίγες ημέρες, ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε ρυθμούς play offs της Euroleague, στα οποία θα βρει απέναντί του τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται για αυτά τα δύο παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι μέχρι την επόμενη Τρίτη του Πάσχα, όπου θα υποδεχτεί τους Τούρκους στο πρώτο ματς, μεσολαβούν και δύο ματς Πρωταθλήματος, σήμερα στην Κρήτη και την ερχόμενη Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook