Σκοτ: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα”

Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (12/4) ο Άντουαν Σκοτ, για λογαριασμό του Άρη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρίνων” θα αντικαταστήσει τον Ζερμέιν Τέιλορ, που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, με σκοπό να “κλείσει” μία από τις τρύπες στην περιφερειακή γραμμή της νέας του ομάδας.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται. Φέτος έπαιξα στην Ολλανδία και τη Φινλανδία και γνωρίζω ότι η ελληνική λίγκα είναι καλύτερη και πιο δυνατή. Όμως αντιμετωπίζω προκλήσεις σε όλη τη ζωή μου και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν από μένα“, δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς γκαρντ, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στο τι γνωρίζει για την Ελλάδα και τον Άρη:

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Επέστρεψα στις ΗΠΑ και έχασα τις αποσκευές μου και μία ώρα αργότερα έμαθα ότι θα έρθω στην Ελλάδα. Κάποιοι παίκτες με τους οποίους δούλεψα το καλοκαίρι ήξεραν την Ελλάδα και μίλησα μαζί τους. Γνωρίζω ότι εδώ παίζει ο Mike James. Όπως γνωρίζω ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας“.

Αναφορικά με τους στόχους του με τον Άρη, εξήγησε πωςπρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα και το αντίστροφο. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει οπότε δεν έχω σκοπό να υπερβάλλω στο παιχνίδι μου, αλλά να κάνω ό,τι χρειαστεί για να έρθουν οι νίκες και γιατί όχι κάποια στιγμή και ένας τίτλος“, ενώ εν συνεχεία παρουσιάστηκε λέγοντας: “Η φινλανδική λίγκα είναι καλή και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.  Τώρα είμαι εδώ και πρέπει να προσαρμοστώ και όπως είπα, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το ζητούμενο. Όσο για το αγωνιστικό προφίλ μου, μπορώ να σκοράρω και είμαι καλός σουτέρ. Παίζω καλή άμυνα και προσπαθώ να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Έψαξα κάποια πράγματα και είδα ότι οι συμπαίκτες μου μοιράζουν το παιχνίδι και προσπαθούν να αξιοποιήσουν αλλήλους, οπότε μπορώ να βοηθήσω με το σουτ μου. Επίσης, ξέρω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να ποστάρουν καλά, οπότε πιστεύω ότι μέσα από τα νταμπλ τιμ θα έχω την ευκαιρία να πάρω ελεύθερα σουτ“.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα, σημείωσε:Είμαι έτοιμος αγωνιστικά. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο. Δε θέλω να κάνω υπερβολικά πράγματα στο παρκέ στο ξεκίνημά μου στον ΑΡΗ. Θέλω να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου και όχι να… μπω στον δρόμο τους και στο φινάλε αυτό που μετράει είναι η νίκη“.

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook