Ο Παπαπέτρου προτιμά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ενώ θεωρεί πως οι απουσίες συσπειρώνουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προτιμά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και δεν το κρύβει, ενώ θεωρεί πως οι απουσίες συσπειρώνουν την ομάδα.

Ο Ελληνας άσος του Ολυμπιακού μιλώντας στην εφημερίδα Documento αναφέρθηκε επίσης στη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και πρόσθεσε πως η άμυνα θα είναι το μεγάλο όπλο των “ερυθρολεύκων” κόντρα στην Εφές.

Αναλυτικά:

Για τη σειρά με την Εφές: «Είναι πολύ επικίνδυνη και επιθετικογενής ομάδα. Έχει πολλούς παίκτες που σκοράρουν και γρήγορο ρυθμό που δεν σε αφήνει να ανασάνεις. Η άμυνά μας θα είναι το μεγάλο μας όπλο».

Για την απουσία του Λοτζέσκι: «Είναι πρόβλημα ο τραυματισμός του. Εχουμε μάθει όμως να ζούμε με τα προβλήματα. Και ο Βασίλης Σπανούλης έλειψε ενάμιση μήνα και ο Πρίντεζης και άλλα παιδιά. Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να βρίσκουν τρόπους να μπαλώνουν τις απουσίες. Άλλωστε οι αναποδιές προκαλούν συσπείρωση».

Πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα;: «Το απόλυτο κατόρθωμα είναι να κατακτήσεις την Ευρώπη. Οι νίκες επί του Παναθηναϊκού είναι καλές για τον κόσμο. Ιδανικά θα θέλαμε και τα δύο, αλλά για εμένα, προσωπικά, προέχει η πρωτιά στην Ευρώπη».

Για τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ: «Θα είναι δύσκολη η σειρά με τη Φενέρ. Η έδρα δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει κάνει πολλά διπλά φέτος. Δύσκολα κερδίζει κάποιος στην έδρα της Φενέρ. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος αυτή την εποχή. Η Φενέρ δεν παίζει καλά. Πολλά θα κριθούν στους πρώτους δύο αγώνες στην Αθήνα».

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook