Ο Μπατίστ προβλέπει πρόκριση για Παναθηνϊκό και Ολυμπιακό

Έχει αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Φενέρ.

Ο Μάικ Μπατίστ έχει αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην Φενέρ, ωστόσο η… ζυγαριά έχει γείρει υπέρ των “πρασίνων”.

Ο Αμερικανός προβλέπει πρόκριση τόσο για το “Τριφύλλι”, όσο και για τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Μπατίστ στη «Live Sport»:

Για τη σειρά του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε: «Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες αυτή η σειρά των αναμετρήσεων. Όσο για εμένα, σέβομαι τη Φενέρ και τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος κάθε σκέψης υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως είναι η στιγμή να επιστρέψει στο Final Four».

Ποιες ομάδες θα περάσουν στο Final4: «Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά οι τέσσερις που θα περάσουν θα είναι ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Ολυμπιακός».

Ποια ομάδα θα κατακτσει τη φετινή Ευρωλίγκα: «Χαίρομαι με τις επιτυχίες του Ιτούδη και του Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερτερεί απέναντι σε όλους, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα και τα δικά μου θέλω».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Καλή τύχη στους παίκτες, να παλέψουν για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία της καριέρας τους. Ο κόσμος τώρα θα του έλεγα να υποστηρίξουν την ομάδα και να κάνουν τους παίκτες της Φενέρ να νιώσουν άβολα, πάντα με σωστό τρόπο. Γνωρίζουν το πώς, το έχουν κάνει αμέτρητες φορές. Μας έδιναν δύναμη, όταν νιώθαμε να χάνουμε το παρκέ κάτω από τα πόδια μας. Κι όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο κάποιος να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook