Ντάστον: “Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα”

Γνωρίζει την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ καλύτερα από κάθε άλλον παίκτης της Εφές.

Καλύτερα από κάθε άλλον παίκτης της Εφές γνωρίζει την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ ο Μπράιαντ Ντάστον, που προέτρεψε τους συμπαίκτες του να… αγνοήσουν τους φίλους του Ολυμπιακού, ενόψει των αγώνων για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο πρώην ερυθρόλευκος Αμερικανός, μίλησε στην τουρκική ιστοσελίδα milliyet.com.tr, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Τα όνειρα δεν γίνονται πάντα αληθινά, αλλά το θέμα είναι να θέτεις στόχους για να τους φτάσεις. Ο δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και θα συνεχίσουμε να πασχίζουμε γι’ αυτό. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι και ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να νικήσουμε εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό του. Οι οπαδοί του είναι μέρος της ομάδας και του δίνουν μεγάλη δύναμη και ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να τους αγνοήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για την Εφές, το γεγονός πως το Φάιναλ Φορ διεξαγέται φέτος στην Κωνσταντινούπολη (19-21 Μαΐου), απάντησε:

«Είναι μεγάλο κίνητρο που το φάιναλ φορ γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται εκεί τουλάχιστον μια τουρκική ομάδα».

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook