Αυλαία σήμερα στα πλεϊ οφ για το Ρέθυμνο

Υποδέχεται στην Κρήτη τον Κολοσσό Ρόδου (17:00), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την Α’ φάση των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Το Ρέθυμνο υποδέχεται στην Κρήτη τον Κολοσσό Ρόδου (17:00), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την Α’ φάση των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Η Α’φάση των πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League ξεκίνησε την Τέταρτη (19/4), με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εύκολα του Λαυρίου με 82-65.

Σήμερα, Πέμπτη (20/4, 17:00) το 6ο στη Regular Season Ρέθυμνο υποδέχεται τον 7ο Κολοσσό, με την ομάδα που θα φτάσει στη νίκη να φτάνει στο 1-0.

Οι δύο σύλλογοι είναι… πανέτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ, ενώ στις δύο αναμετρήσεις της Regular Season μοιράστηκαν από μία εκτός έδρας νίκη. Το Ρέθυμνο επικράτησε στη Ρόδο με 74-66, ενώ ο Κολοσσός επιβλήθηκε των Κρητικών με 83-77 στο «Μελίνα Μερκούρη».

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Μιχάλης Καμπερίδης ανέφερε:

«Θεωρώ πως προγνωστικά δεν χωρούν σε τέτοιου είδους ματς ακόμη και αν έχουμε το πλεονέκτημα. Μπορεί να φημιζόμαστε για τις εμφανίσεις μας και τη δυναμική μας στο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο τους προπονητή μας για να αυξήσουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες για τη νίκη. Κόντρα στον Κολοσσό έχουμε παίξει αρκετές φορές την φετινή περίοδο, τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε επίσημα παιχνίδια.

Μην ξεχνάμε πως είχαμε κερδίσει στην πρεμιέρα στη Ρόδο, ενώ χάσαμε στο Ρέθυμνο, την χρονική στιγμή που κάναμε την «κοιλιά» μας. Θεωρώ πως με την βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση, αφού μετά θα έχουμε δύο ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τις νίκες μας».

Από πλευράς Κολοσσού, ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε

: «Νομίζω πως είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη σειρά των παιχνιδιών που θα έρθει, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να “σπάσουμε” την έδρα τους και να πάρουμε τη νίκη. Το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο, γιατί αν καταφέρουμε να περάσουμε από το Ρέθυμνο, τότε θα μας δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία να τερματίσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία».

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook