Στην… σκληράδα που είχε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Παπανικολάου

Κόντρα στην Εφές και τόνισε οτι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει ξανά.

Στην πίστη και τη σκληράδα που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι σκεφτόντουσαν πριν το ματς:
«Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε σήμερα το παιχνίδι. Με όλη την ειλικρίνεια μου. Ήταν το πιστεύω όλης της ομάδας. Εγώ και ο Γιώργος το λέγαμε συνέχεια γιατί το πιστεύαμε πολύ. Λέγαμε ότι σήμερα θα κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε».

Για το αν ήταν θυμωμένοι:
«Ήταν θυμός για να μπούμε αγριεμένοι στο παιχνίδι. Να δείξουμε στην Εφές ότι είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Σίγουρα στην αρχή ήταν δύσκολη γιατί πήραν διαφορά, αλλά όλοι μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και πιστεύαμε όλοι σε αυτό. Όσοι μπήκαν μέσα έκαναν κατάθεση ψυχή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για χαρές και πανηγύρια. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Έχουμε άλλον ένα τελικό και ευελπιστώ ότι θα είμαστε όλοι σκληροί για  να παλέψουμε».

Για την ομαδικότητα:
«Δεν είναι μόνο ο βαθμός ετοιμότητας επιθετικά. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ο βαθμός ετοιμότητας αμυντικά. Δηλαδή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και οι πόντοι που φάγαμε ήταν από καλάθια που βάζουν με… αίμα. Αυτό δείχνει ότι παίζει καλή άμυνα και μετά βρίσκεις ρυθμό και στην επίθεση».

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook