Νίκη για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης

Για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης (21:00 Novasports2HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο ματς, μετά τη νίκη τους την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία, με την οποία ισοφάρισε τη σειρά.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στο «Σινάν Ερντέμ», προκειμένου να διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης, όπως το 2012.

Αν τα καταφέρουν, αυτό θα είναι το δέκατο Final 4 των Πειραιωτών στην ιστορία τους και έκτο τα τελευταία εννέα χρόνια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι έκαναν sold out στα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης. 

Η προϊστορία των αναμετρήσεων, οι οποίες κρίθηκαν σε πέμπτο ματς, δείχνουν πρόκριση του γηπεδούχου. Στις εννέα προηγούμενες φορές που συνέβη αυτό στην Euroleague, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, όπως είχε κάνει και ο Ολυμπιακός το 2013, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook