Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί εμφανίστηκε ο Γκριν

Στον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης,.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, εμφανίστηκε ο Έρικ Γκριν.

Ο Αμερικανός παίκτης των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε πως ονειρεύονταν να βρεθεί στο Final 4 με την ομάδα του, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Αρχικά, δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»:

Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος της ομάδας αυτής, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Δουλέψαμε σκληρά όλα τα παιδιά και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ, μας περίμεναν ακόμη δύο αγώνες και θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο καλά και ανταγωνιστικά γίνεται, να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να καταφέρουμε να φθάσουμε στην κορυφαία διάκριση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά γνωρίζουμε από δυσκολίες».

Όσον αφορά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γκριν δήλωσε:

«Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα με σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό της, που προφανώς θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, όμως αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, ασφαλώς και μπορούμε να τους νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο περισσότερο γίνεται. Ξέρουμε πώς παίζουν, όπως και εκείνοι γνωρίζουν εμάς και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, τόνισε για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ πιο φανατισμένο και πιο πιστό στην ομάδα του κοινό. Φωνάζουν διαρκώς, σε σπρώχνουν στη νίκη με τα τραγούδια και τη στήριξή τους και δεν χάνουν ποτέ την αισιοδοξία τους, είναι πραγματικά απίστευτοι οι οπαδοί μας. Είναι οι καλύτεροι που έχω ζήσει και τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας. Να είναι βέβαια πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να συνεχίσουν να είναι περήφανοι για εμάς».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook