Δεύτερη μονομαχία των «συγκάτοικων» στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Superfoods στον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan.gr Basket League (17:00).

Το ΟΑΚΑ αλλάζει χρώματα και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Superfoods στον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan.gr Basket League (17:00).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να δείξουν πως είναι σε θέση να κάνουν την έκπληξη και να αφήσουν εκτός συνέχειας τους «πράσινους».

Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του κόντρα στην Ένωση και να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους τελικού του πρωταθλήματος.

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ήταν το 2006, όταν είχε επικρατήσει 70-66 στο ΟΑΚΑ. Οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή τους.

Το τρίτο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να είναι γηπεδούχοι.

Αν χρειαστεί τέταρτο ματς τότε αυτό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου (19:00) και αν χρειαστεί και πέμπτο, τότε αυτό θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου (19:00).

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αναστόπουλος, Σώμος και Μαγκλογιάννης.

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook