Το Ηράκλειο ετοιμάζεται για “Summer Hoops”

“3 οn 3” στην… άμμο στις 17 και 18 Ιουνίου στον Καρτερό.

Ένα διαφορετικό “beach 3on3” γεννιέται στην πόλη του Ηράκλείου, το Summer Hoops Heraklion ετοιμάζεται να “συστηθεί” στο Ηρακλειώτικο κοινό στις 17 και 18 Ιουνίου, στην παραλία του “Νews cafe” στον Καρτερό.

Ο Γιάννης Λιανός, ένας εκ των διοργανωτών του Summer Hoops Heraklion , μίλησε στα “Κορίτσια Για Μπάλα” και τον Athletic Radio 104,2 fm για το μπάσκετ στην άμμο.

Αναλυτικά:

“Διοργανώνουμε σε συνεργασία αρκετών φορέων και ου δήμου ένα διαφορετικό “3on3″ στην άμμο. Με σκοπό να περάσουμε καλά όλοι και να διασκέδαση ο κόσμος”.

Ερ. Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετά 3on3 στην άμμο τι το διαφορετικό θα δούμε σε αυτό και ποιος είναι ο σκοπός του.

“Έχουμε δει όντως κάτι παραπλήσια 3on3 στην άμμο να γίνονται στην πόλη, στο συγκεκριμένο δε θα αφορά μόνο κομμάτια ακαδημιών, το συγκεκριμένο θα έχει να κάνει με μικρούς και μεγάλους και θα έχει και την παρουσία αθλητών της Α1, που θα μιλήσουν, θα κάνουνε απονομές και θα παίζουν με τον κόσμο. Σκοπός είναι να διαφημίσουμε το Ηράκλειο και το μπάσκετ, αλλά πάνω από όλα να το διασκεδάσουμε όλοι”.

Ερ. Έχουμε ήδη κάποιους αθλητές από την Α1 να έχουν δώσει το ΟΚ τους;

“Ναι, κατά 99% το πρώτο όνομα που μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν είναι του αρχηγού του Ρεθύμνου Cretan Kings, Χάρη Γιαννόπουλου”.

Ερ. Σε ότι αφορά τις συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι που θα μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να πάρουν πληροφορίες;

“Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν όλα , θα κυκλοφορήσουν και αφίσες και θα κοινοποιηθούν και λεπτομέρειες στα social media και φυσικά θα αναφερθούν και μέσα από τον Athletic Radio και τα “Κορίτσια για Μπάλα”, στόχος μας να το μάθει ο κόσμος, να συμμετέχει σε αυτό και να διασκεδάσει μέσα από το μπάσκετ”.

Πηγή : basketaki.news

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook