Ο Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του

Για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό “παρών” στο ΟΑΚΑ.

«Να ξεκινήσω και να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας έδωσε ενέργεια και αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε. Δεν θα πω πολλά, γιατί θεωρώ πως και στο πρώτο ματς ήμασταν άψογοι τακτικά. Αλλά έχει διαφορά στο πως τα εκτελέσαμε σήμερα και ειδικά στο δεύτερο μέρος. Βγάλαμε απίστευτη ενέργεια, καρδιά και πάθος και όπως εξελίχθηκε και το ματς είχαμε… φρύδια. Να πω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας. Πανηγυρίσαμε όλοι λες και είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Είπα στους παίκτες ότι δεν κερδίσαμε κάτι, πανηγυρίστε σήμερα, γιατί ήταν μια νίκη που είχαμε πολύ πίεση, δεν έχει νικήσει η ΑΕΚ από το 2008, τη γυροφέρναμε τα τελευταία τρία χρόνια. Την κάναμε. Φάνηκε από τα ποσοστά πως είχαμε πίεση. Είχαμε καλούς σουτέρ, είπα στους παίκτες ‘δε με νοιάζει, βγείτε και παίξτε με καρδιά’».

Για τη συνέχεια της σειράς:

«Μόνο με αυτό ασχολήθηκα στα αποδυτήρια. Να το χαρείτε σήμερα γιατί το αξίζετε, αλλά αύριο έχουμε προπόνηση γιατί την Πέμπτη έχουμε αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα το φαβορί, αλλά εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν».

Για το στοιχείο που άλλαξε:

«Το πάθος, η καρδιά και όπως εξελίχθηκε το ματς και πολλά… και τα είχαν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες»

Για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό αν θα παιζόταν ξανά το τελευταίο μισό λεπτό:

«Δε νομίζω, όχι. Εκεί είχαμε ίσως ένα θέμα γιατί ο Ελονού είχε 4 φάουλ,.. Γι’ αυτό σήκωσα τον Μαυροειδή και είπα μετά στον Ελονού ‘κάτσε’. Στοχεύσαμε να παίξουμε πικ εν ρολ. Στην άμυνα κάναμε κάποια λάθη, αλλά σε ένα τέτοιο ματς όλα δικαιολογούνται. Όταν βλέπεις τους παίκτες να βουτάνε στο παρκέ όπως το έκαναν, τότε αυτό τα λέει όλα».

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook