Βισκαδουράκης: “Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη”

Ο τεχνικός του “Ηράκλειο” ζήτησε συγνώμη από όλους όσοι στήριξαν την ομάδα και εμφανίστηκε αισιόδοξος οτι ο σύλλογος μπορεί να επιστρέψει σύντομα στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης στις δηλώσεις του μετά τον υποβιβασμό του “Ηράκλειο” ζήτησε συγνώμη απ όλους όσους στήριξαν την ομάδα την φετινή αγωνιστική σεζόν και ευχήθηκε ο σύλλογος να επιστρέψει σύντομα στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

“Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους μας. Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη. 

Δυστυχώς η χρονιά δεν πήγε όπως θέλαμε και ονειρευόμασταν. Ευχαριστούμε τους λίγους που ήταν δίπλα μας και πίστεψαν σε μας.

Ευχαριστώ και τα παιδιά για τα καλά και άσχημα που ζήσαμε φέτος. Το 2ο ματς ήταν ένας Τελικός για μας αλλά δεν είχαμε καλή εμφάνιση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι πήγε λάθος.

Έχουν συμβεί πολλά φέτος. Εύχομαι να τα ξεπεράσουμε.

Θεωρώ οτι σύντομα θα επιστρέψουμε σε μεγάλες κατηγορίες.Πήγαν πολλά πράγματα λάθος από το ξεκίνημα και σίγουρα η παραμονή δεν χάθηκε στα 2 τελευταία ματς. 

Μπορούσαμε όμως  να σωθούμε.  Λυπάμαι πολύ για όλους όσοι ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά.

Είναι δύσκολες στιγμές για μας. Χωρίς να δεν θέλω να μειώσω Αρκαδικό κάναμε υπεράνθρωπη προσπάθεια αλλά μέτρησε και η κούραση που είχαμε. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες

Η εμφάνιση μας δεν ήταν η αναμενόμενη και το “πληρώσαμε””

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook