Όποιος κερδίσει παίρνει προβάδισμα πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την ημιτελική σειρά των play off της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το 2-1 στην ημιτελική σειρά των play off της Stoiximan.gr Basket League (19:00 Novasports3HD).

Οι “πράσινοι” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Ένωση στον δεύτερο ημιτελικό και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, που θα τους φέρει ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς.

Από την πλευρά της, η Ένωση θα παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη στο προηγούμενο ματς. Οι “κιτρινόμαυροι” πιστεύουν στο break, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μετατρέψουν τον τέταρτο ημιτελικό σε ματς πρόκρισης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, για το αν χρησιμοποιήσει τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θέλει από τους παίκτες του εμφάνιση, παρόμοια με αυτή της δεύτερης αναμέτρησης, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. 

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook