Ρίβερς: «Ενωμένοι μέχρι το τέλος…»

Ενώ όσον αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ιδιαίτερα… αινιγματικός.

Ο Κέι Σι Ρίβερς επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ύστερα από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων.

Παρ’ όλα αυτά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και οι «πράσινοι» προσπαθούν να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν πριν από τα ματς με τη Φενέρ και τον Αμερικανό να έχει 19 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/5 βολές, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής:

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα πράγματα, αλλά εμείς πρέπει να τα μπλοκάρουμε, να τα αφήνουμε όλα έξω από την ομάδα και να μην ξεπερνάμε τα όρια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στις τέσσερις γραμμές και να γινόμαστε καλύτεροι» δήλωσε αρχικά ο Κέι Σι Ρίβερς και συνέχισε:

«Στον επαγγελματικό αθλητισμό συμβαίνουν πολλά πράγματα, αρνητικά και θετικά, αλλά όπως είπα πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην άκρη, να μείνουμε ενωμένοι στα αποδυτήρια. Βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια στάθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό λέγοντας ότι «ακόμα τα έχω με τον εαυτό μου όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι και το σουτ που επιχείρησα. Είχα κι άλλες επιλογές και πραγματικά με πλήγωσε αυτό το σουτ. Απλά προσπαθώ να βρω πάλι τον εαυτό μου, το feeling μου και τον ρυθμό μου» και συνέχισε: «Είχαμε 20 μέρες χωρίς αγώνα και σιγά σιγά επανερχόμαστε. Αυτό ισχύει για όλους μας. Εχουμε μια ομάδα που είναι καλά προπονημένη, είναι ενωμένη και έτοιμη να παλέψει. Το θέμα είναι να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να παίξουμε ως ομάδα».

Παρ’ όλα αυτά υπογράμμισε ότι «έχουμε αυτοπεποίθηση. Απλά αυτά που συνέβησαν διατάραξαν κάπως τις ισορροπίες μας και προσπαθούμε να γίνουμε και πάλι ομάδα. Μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε καλά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», ενώ όσον αφορά το μέλλον του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα… αινιγματικός: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί…».

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook