Σφακιανάκης: “Δημοσιεύματα εκτός πραγματικότητας και λογικής”

Ο Γενικός αρχηγός του ΟΦΗ διαψεύδει τα σενάρια οτι ομάδα σκέφτεται να “μετακομίσει” στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ λόγω οικονομικών δυσκολιών.

O ΟΦΗ επέστρεψε μετά από μια σεζόν εκτός αγωνιστικής δράσης και κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα της 3ης εθνικής.

 

Μιλώντας στο basketaki.news , ο επί σειρά ετών γενικός αρχηγός της ομάδας του ΟΦΗ, Μάνος Σφακιανάκης τονίζει πως η ομάδα του ουδέποτε σκέφτηκε το ενδεχόμενο του τοπικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Δημοσιεύματα εκτός πραγματικότητας και λογικής που φέρουν την ομάδα μας στα όρια διάλυσης και στο τοπικό, το μόνο που μπορούν να μας κάνουν είναι να μας γεμίσουν πείσμα και να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ απαρτίζεται από γνήσιους ομιλίτες που πασχίζουν για το μέλλον της ομάδος και πέρυσι έβαλα ισχυρά θεμέλια για την καταξίωση του σωματείου στις εθνικές κατηγορίες.

Υπό την σκεπή του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του προέδρου κ. Γιάννη Δανδάλη και με την επιτροπή του μπάσκετ δυνατή και ενωμένη, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει αυτό που έχτισε.

Με ήθος, τιμιότητα, φερεγγυότητα και αξιοπρέπεια”.

Πηγή : basketaki.news

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook