Vince, Crocitto και Γεωργιάδης διδάσκουν τους προπονητές της Κρήτης

Την ευκαιρία να βρεθούν σε τρεις καταξιωμένου προπονητές δίνει η ΕΚΑΣΚ στους προπονητές της Κρήτης.

Η ένωση σε συνεργασία με τον συνδεσμο προπονητών Κρήτης πραγματοποιεί σεμινάριο προπονητών το διάστημα 23 με 25 Ιουνίου στο κλειστό  Αλικαρνασσού, με καλεσμένους τους Vince Alexander, Anthony Crocitto και Νίκος Γεωργιάδης. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν θέματα που θα αφορούν τόσο τους προπονητές, τους αθλητές τους γονείς αλλά και παράγοντες του μπάσκετ.

 

Η ανακοίνωση:

 

“Η ΕΚΑΣΚ στα πλαίσια της αναβάθμισης του αθλήματος, που επιτυγχάνεται και μέσα από την επιμόρφωση των προπονητών, έχει προγραμματίσει σεμινάριο προπονητών που θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24 & 25/6/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού. Στις εργασίες του σεμιναρίου θα διδάξουν ο πρώτος προπονητής ανδρών Vince Alexander και ο πρώτος προπονητής γυναικών Anthony Crocitto, του St. Leo University of Florida των ΗΠΑ, καθώς και Νίκος Γεωργιάδης.

Το τριήμερο αυτό θα παρουσιαστούν τα παρακάτω θέματα σε προπονητές, γονείς και επίλεκτα παιδιά των σωματείων της Ένωσης μας:

  1. Δύο πρότυπες προπονητικές μονάδες επίλεκτων αθλητών-αθλητριών

 

  1. Μία επιμορφωτική ημερίδα για τους προπονητές της Κρήτης που θα περιλαμβάνει θέματα τακτικής-τεχνικής, ψυχολογίας και παιδαγωγικής.

 

  1. Μία ενημερωτική ημερίδα προς τους αθλητές και τους γονείς τους με θέμα: ‘’Οι ανησυχίες, τα προβλήματα και οι προοπτικές των παιδιών ως αθλητές και μαθητές στην Ελλάδα του 2018’’.

 

Στις εκδηλώσεις έχει προσκληθεί και θα συμμετέχει και ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ κ. Κώστας Μίσσας.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους όσους αφορούν τα προαναφερόμενα θέματα”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook