Εγκαίνια στα γήπεδα των «Τεσσάρων Μαρτύρων» (pic)

Το καλύτερο οικόπεδο στην καρδιά του Ρεθύμνου ανήκει πια άκρως ανακαινισμένο στο μπάσκετ της πόλης.

Και αυτό γιατί από εχθές (12/3) στους “Τέσσερις Μάρτυρες” βρίσκονται στη διάθεση του κοινού και επίσημα δυο πλήρως ανακαινισμένα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ. Έπειτα από πρωτοβουλία του Ρεθύμνου Cretan Kings και του μεγαλομέτοχου του Κώστα Ζομπανάκη, την αρωγή του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” αλλά και τη πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Ρεθύμνου ανακαινίστηκαν τα δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στους “Τέσσερις Μάρτυρες”.

Τα εγκαίνια των γηπέδων πραγματοποιήθηκαν το χθες (12/6) το απόγευμα με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή, του δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη πολλών άλλων επισήμων, του μεγαλομετόχου του Ρέθυμνο Cretan Kings της διοίκησης του Ρέθυμνο BC και των τμημάτων τους. Μάλιστα βραβεύθηκαν όλοι όσοι συνεισέφεραν στην υλοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου. Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν κόπηκε κορδέλα όπως είθισται να γίνεται στα εγκαίνια, αλλά αντί αυτού ο Κώστας Ζομπανάκη πραγματοποίησε το πρώτο σουτ έπειτα από ασίστ του δημάρχου της πόλης Γιώργη Μαρινάκη.

Όσον αφορά τα γήπεδα στις υπάρχουν αποδυτήρια, τουαλέτες, φωτισμός, ψηφιακά χρονόμετρα και πίνακας για το σκορ αλλά και κλειστό σύστημα παρακολούθησης προκειμένου να  υπάρξει η απαιτούμενη ασφάλεια στο χώρο.



Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook