Έκλεισε το «κεφάλαιο» Σπόρτιγκ για τη Μαρία Δανδουλάκη

Νέα ομάδα θα αναζητήσει τη σεζόν 2018/2019 η Μαρία Δανδουλάκη. Η Κρητικιά που τα δυο τελευταία χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Ο. Σπόρτιγκ αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο «Πατήσια» και να αναζητήσει νέο προορισμό στην καριέρα της. Μάλιστα το συγκεκριμένο διαζύγιο ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι την αποχαιρέτησαν και της ευχήθηκαν […]

Νέα ομάδα θα αναζητήσει τη σεζόν 2018/2019 η Μαρία Δανδουλάκη. Η Κρητικιά που τα δυο τελευταία χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Ο. Σπόρτιγκ αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο «Πατήσια» και να αναζητήσει νέο προορισμό στην καριέρα της. Μάλιστα το συγκεκριμένο διαζύγιο ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι την αποχαιρέτησαν και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος του Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ,  ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Μαρία Δανδουλάκη, Μαρία Παυλόπουλου και τη Νικολίνα Ιωαννίδου. Ευχαριστούμε θερμά και τις τρεις αθλήτριες για τη μεγάλη προσφορά τους στον ιστορικό μας σύλλογο τα τελευταία χρόνια και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Νάστε πάντα καλά!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook