Χρηματοδότηση στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου που αγγίζει τα δύο εκατομμυρίων ευρώ»

Οι ευχές ήταν θερμές από τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη για τα δύο ανακαινισμένα ανοιχτά γήπεδα του Ρεθύμνου, όμως η είδηση που βγήκε από τα χείλη του αφορούσε το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του περιφερειάρχη Κρήτης, το έργο θα χρηματοδοτηθεί προκειμένου να δημοπρατηθεί και να ξεκινήσει άμεσα η ανακαίνιση του προκειμένου το Ρέθυμνο Cretan Kings από τη νέα αγωνιστική σεζόν να αγωνίζεται σε ένα… καινούριο » «Μελίνα Μερκούρη».

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε πως: «Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω εδώ στα εγκαίνια είναι ότι αφού είναι έτοιμη η μελέτη για το «παλατάκι» «Μελίνα Μερκούρη», από την πλευρά τη δική μας μαζί με τον υπουργό κ. Βασιλειάδη που έχουμε συνεννοηθεί, θα χρηματοδοτήσουμε το έργο ούτως ώστε σύντομα να δημοπρατηθεί. Από τη στιγμή που βγουν οι μελέτες για το έργο θα δοθεί ένα ποσό που θα ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ! Φυσικά θα ήθελα και εγώ να συγχαρώ από τη μεριά της περιφέρειας το Ίδρυμα ”Σταύρος Νιάρχο” για αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και την ομάδα του Ρεθύμνου. Επίσης συγχαίρω τον Δήμο για αυτήν την παραχώρηση. Εμείς σαν Περιφέρεια Κρήτης είμαστε δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση για την ανάπτυξη του αθλητισμού. Είμαστε δίπλα στις ομάδες γιατί τα παιδιά μας πρέπει να πηγαίνουν στον αθλητισμό, διότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός».

rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook