Την εγχώρια αγορά «σκανάρουν» στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Καθώς καλούνται να δημιουργήσουν από την αρχή τον Ελληνικό κορμό της ομάδας.

Την εγχώρια αγορά «σκανάρουν» στο Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς καλούνται να δημιουργήσουν από την αρχή τον Eλληνικό κορμό της ομάδας.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Χριστόφορου Ραζή, καθώς και ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Ρεθεμνιώτες έχουν εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους και ήδη έχουν κάνει κάποιες κινήσεις. Ο Σταύρος Μυκονιάτης και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά το δύσκολο έργο να «χτίσουν» έναν αξιόλογο ελληνικό κορμό, καθώς από την περυσινή ομάδα και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, μόνο ο Αντρέας Χριστοδούλου θα παραμείνει στο ρόστερ.

Στο στόχαστρο των «κεραμιδί» βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος και δη ο Χριστόφορος Ραζής. Ο 28χρονος γκαρντ είχε φορέσει πριν από 2 χρόνια τη φανέλα του Ρέθυμνο Cretan Kings, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες των Αντώνη Κωνσταντινίδη, Νίκου Βετούλα. Όμως είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και ο ρόλος του δεν ήταν συγκεκριμένος στο ροτέισον.

Οι Ρεθεμνιώτες προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, καθώς ο Σταύρος Μυκονιάτης θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα και δη σε συγκεκριμένους τομείς. Είναι καλός αμυντικός, πιέζει τη μπάλα και μπορεί να δώσει λύσεις στο πικ εν ρολ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες για τις επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ρόλος του την ερχόμενη σεζόν θα είναι αρκετά αναβαθμισμένος σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο 28χρονος Ελληνοκύπριος γκαρντ προέρχεται από μία αρκετά καλή και γεμάτη σεζόν, καθώς αγωνίστηκε στην γερμανική ProA με τη φανέλα της Rasta Vechta, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook