O Σκουρτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του

Και υπενθύμισε πως άπαντες πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο για την “γαλανόλευκη”.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Εσθονίας και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της από το 6-0 στην β’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ήταν μια νέα περιπέτεια για την Εθνική, με δυσκολίες, αλλά ό,τι δουλέψαμε βγήκε καλά και συνδυάστηκαν οι νίκες με καλό μπάσκετ. Το σκορ σήμερα ήταν πλασματικό, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά υπάρχουν πολλές δικαιολογίες. Η Εσθονία έκανε ανανέωση και έβαλε πολλά νέα παιδιά, έπαιξε σε υψηλό ρυθμό και με πολλή ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο επιθετικά και βρήκαμε κάποια εύκολα καλάθια για να ανοίξουμε τη διαφορά”, είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: 

“Το 6/6 είναι κάτι πολύ θετικό για μια νέα ομάδα. Στη δεύτερη φάση θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, με ξεκάθαρους ρόλους για τον καθέναν και θα πρέπει όλοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτός είναι όρος απαράβατος. Είμαστε σε επαφή με όλα τα παιδιά και είμαστε σε πολύ θετικό δρόμο και πιστεύω πως τον Σεπτέμβριο θα εμφανιστούμε με ένα πολύ δυνατό ρόστερ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook