Δαπουλάκης: «Κρατάμε τη μαχητικότητα και πάμε για πρωτάθλημα »

Τα «όπλα» του Εργοτέλη για τη νέα αγωνιστική σεζόν αποκάλυψε στο athleticradio.gr ο Μύρων Δαπουλάκης.

Ένας από τους πιο παλιούς παίκτες στη σύνθεση του Εργοτέλη, ο Μύρων Δαπουλάκης αναφέρθηκε για τον όρο «κιτρινόμαυρη οικογένεια» και σχολίασε ότι με όπλο τη μαχητικότητα η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

 

Είσαι από τους πιο παλιούς στην ομάδα, οπότε να θεωρήσουμε ότι είναι δεύτερη… οικογένεια σου;

«Δεν έχω αλλάξει ποτέ ομάδα. Συγκεκριμένα είμαι από τα δεκατρία μου χρόνια παίκτης του Εργοτέλη. Είναι «οικογένεια» για μένα ο συγκεκριμένος σύλλογος. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω ομάδα. Είμαι πολύ καλά στον Εργοτέλη και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

 

Ο κόουτς Βισκαδουράκης φαίνεται να σε εμπιστεύεται πολύ και από την άλλη και εσύ δείχνει καλά να είσαι παίκτης του, ποια είναι η γνώμη σου;

«Είμαστε μαζί έξι χρόνια. Είναι από τους ανθρώπους που με έκαναν να αγαπήσω το μπάσκετ. Με έμαθε αρκετά πράγματα που αφορούν το συγκεκριμένο άθλημα. Αυτός και ο συχωρεμένος Χρήστος Γιουζέλης. Με έμαθε να μάχομαι και νιώθω καλά να τον έχω προπονητή μου».

 

Στόχος του Εργοτέλη είναι το πρωτάθλημα, που θα βασιστεί η ομάδα για να το καταφέρει αυτό;

«Θα συνεχίσουμε όπως πέρσι. Ο κόουτς δίνει πολύ έμφαση στην άμυνα, σίγουρα θα ξεκινάμε το παιχνίδι μας από εκεί και έπειτα η ομάδα έχει παιδιά που σκοράρουν οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

 

 Το πρωτάθλημα φέτος θα έχει περισσότερα παιχνίδια, ταξίδια, καταπόνηση σας αγχώνει αυτό;

«Χαίρομαι που θα έχουμε παραπάνω αγώνες φέτος. Πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω και στα καινούρια παιδιά».

 

Υπάρχει κάτι που… κρατάς από την περσινή σεζόν και θέλεις να το δεις και φέτος στην ομάδα;

«Στο τέλος της περσινής σεζόν έγιναν τα περισσότερα καλά. Ενωθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα. Παλέψαμε και κερδίσαμε παιχνίδια οπότε αυτό θέλω να κρατήσουμε από πέρσι, τη μαχητικότητα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook