Τζόρτζεβιτς: «Κίνδυνος μας είναι η εμπειρία της Ελλάδας»

Τα προβλήματα λύνονται στην Σερβική ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ελλάδα (13/9, 21:00) στο Ηράκλειο.

Η Σερβία (με το 4-2 από την πρώτη φάση) είναι η ομάδα που “καίγεται” περισσότερο για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μπορεί να αισθάνεται ανακουφισμένος, βλέποντας τους Μίτσιτς, Ραντούλιτσα να προπονούνται κανονικά και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα να δηλώνει έτοιμος να παίξει.

“Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η εμπειρία της Ελλάδας. Ο Μπουρούσης έχει μεγάλη εμπειρία, ενώ υπάρχουν αθλητικοί παίκτες όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Μήτογλου, το νέο πρόσωπο της ελληνικής ομάδας. Υπάρχουν ακόμα οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Καλάθης, Σλούκας, Παπαπέτρου, Παπανικολάου… Όλοι τους έχουν εμπειρία από την EuroLeague και παίζουν για χρόνια στην ίδια ομάδα. Πλέον παίζουν και χωρίς πολύ άγχος, καθώς έχουν το 6-0 από την πρώτη φάση”, δήλωσε στο πλαίσιο της χθεσινής προπόνησης ο Τζόρτζεβιτς..

Όλοι μας είμαστε ιδιαίτερα πεινασμένοι, πολλοί παίκτες έχουν καιρό να παίξουν και ειδικά αυτοί που έρχονται από το ΝΒΑ. Ο Νίκολα Κάλινιτς έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στις 18 Απριλίου, για παράδειγμα. Το επίπεδο της ετοιμότητας μεταξύ των παικτών είναι διαφορετικό, αυτό είναι ευδιάκριτο. Εδώ προσπαθήσαμε να τους φέρουμε όλους σε παρόμοιο επίπεδο, ωστόσο όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα“, πρόσθεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook