EuroLeague 2018/19: Τα ζευγάρια των playoffs

Η νίκη της Ζάλγκιρις στη Μαδρίτη οδήγησε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα playoffs της EuroLeague 2018/19 και ξεκαθάρισε το τοπίο καθώς προέκυψαν τα τέσσερα ζευγάρια που θα παλέψουν για το Final Four.

Tέσσερα ματς έμειναν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της EuroLeague 2018/19, ωστόσο το πρόγραμμα της Παρασκευής δεν έχει πλέον σημασία. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ως έκτος στα playoffs, ο Ολυμπιακός δεν θα βρίσκεται σε αυτά και τα τέσσερα ζευγάρια που θα παλέψουν με στόχο να φτάσουν στο Final Four της Βιτόρια είναι πλέον γνωστά.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που έκλεισε τη regular season με έξι σερί νίκες, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (4/4) της Μπασκόνια και την πήρε μαζί της στα playoffs.

Η Πρωταθλήτρια Ρεάλ ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ζάλγκιρις Κάουνας, αλλα ήταν δεδομένα τρίτη, γεγονός που θα την βάλει απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο. Τέλος, η Αναντολού Εφές και η Μπαρτσελόνα γνώριζαν από την προηγούμενη εβδομάδα το ματσάρισμά τους, σε μια πραγματικά πολύ αμφίρροπο ζευγάρι.

Οι σειρές είναι best-of-three. Όποιος φτάσει πρώτος τις τρεις νίκες, παίρνει την πρόκριση για το Final Four. Τα δύο πρώτα ματς διεξάγονται στις έδρες των ομάδων που έχουν πλεονέκτημα έδρας, εκεί όπου θα γίνει και ο πέμπτος αγώνες αν φυσικά χρειαστεί. Η σειρά αρχίζει στις 16 Απριλίου.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ EUROLEAGUE 2018/19

(1) Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις Κάουνας (8)

(2) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια (7)

(3) Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (6)

(4) Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα (5)

Sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook