Βετεράνοι… έτοιμοι για όλα!

Βετεράνοι… κομάντο από την Κρήτη, έκαναν απόβαση στη Χίο, πήρε την… κούπα και επιστρέφουν στο νησί, ως Πρωταθλητές Ελλάδος!

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Παλικάρια και ψυχάρες οι βετεράνοι μπάσκετ από το Ηράκλειο (Σ.ΒΕ.Κ.Η.) στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσημη συμμετοχή, μετά την ίδρυση του συνδέσμου, έκαναν υπέρβαση στην κατηγορία 45+ και με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες (δυο επί της Θεσσαλονίκης και μια επί της οικοδέσποινας Χίου), σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Στον μεγάλο τελικό επί της Θεσσαλονίκης, οι Βετεράνοι του Ηρακλείου, πήραν τη νίκη με 61-54 και κατέκτησαν το τρόπαιο!

Σε μια σπουδαία ενέργεια με ισχυρά μηνύματα αθλητισμού, οι Βετεράνοι μπάσκετ του Ηρακλείου, αφιέρωσαν την κούπα στον Ηλία από τη Χίο, στον οποίο χάρισαν μια φανέλα της ομάδας!

Ο Ηλίας, παρακολούθησε όλη την προσπάθεια των Βετεράνων του Ηρακλείου και ήταν υποστηρικτής της ομάδας ,στα παιχνίδια που έδωσε.

Σε ότι αφορά στον τελικό, οι Βετεράνοι του Ηρακλείου, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάνο Καρτερή, ο οποίος έστησε …καρτέρι στους αντιπάλους και με 19 πόντους, οδήγησε τους Βετεράνους στην κούπα, παίρνοντας τη σκυτάλη του πρώτου σκόρερ από τον Πέτρο Κουμιανάκη, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της ομάδας στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με Θεσσαλονίκη (82-78) και Χίο (75-64).

Στον τελικό ο Κουμιανάκης έμεινε στους 9 π., ενώ σταθεροί ήταν ξανά οι Δότσιος (16), Γαιτακάκης (10) και Χισκάκης 9π.

Μάλιστα ο Μάνος Χισκάκης έπαιξε τραυματίας στον τελικό και έδωσε και την ψυχή του, όπως και όλα τα παιδιά.

Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε και πλέον περιμένουν την διοργάνωση του 2020 (Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων) στο Ηράκλειο του χρόνου τέτοια εποχή!

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 14-13, 17-14, 12,-10

Σ.ΒΕ.Κ.Η. (Τούλης): Κοκκινίδης, Βιδοζαχαρακης, Καλεντάκης, Κουμιανάκης 6, Πετεινός, Σφακιανακης 2, Γαϊτανάκης 10, Καρτερής 19, Δότσιος 16, Πανταζης, Χισκακης 9(1), Καραΐσκος 1, Παπανδρέου.

ΣΒΕΚΘ (Λεμονιας) : Σωτηριάδης 3(1), Παπασαραφιανος 1, Καλούδης 2, Καραγιαννίδης 9(3), Προϊος, Χρονόπουλος 16(2), Μητακίδης 16, Τσάκος 7(1), Κοσμάς, Πασχάλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook