Ένα ζευγάρι αντιθέσεων

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Ο βετεράνος και ο πρωτάρης.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Η 17η σερί παρουσία του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League συμπίπτει με την παρθενική συμμετοχή του Προμηθέα, σε ένα ζευγάρι αντιθέσεων.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την τελευταία φορά που το ζευγάρι των τελικών της Basket League δεν ήταν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ή.. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι, ώστε φέτος, εν έτη 2019 το δίπολο των “αιωνίων” έσπασε, με τον Προμηθέα να είναι υπεύθυνος για αυτό.

Σήμερα (10/6) στις 19:30 θα γραφεί ιστορία στο παρκέ του ΟΑΚΑ όταν γίνει το τζάμπολ του πρώτου τελικού της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα. Οι Πατρινοί θα έχουν μόλις γράψει ιστορία, αφού θα έχουν γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που έφτασε τόσο μακριά.

Σε ένα ζευγάρι αντιθέσεων, ο Παναθηναϊκός των 36 πρωταθλημάτων, των 6 τροπαίων της EuroLeague, των 19 Κυπέλλων και των 17 σερί παρουσιών σε τελικούς της Basket League, θα αντιμετωπίσει τον.. 33χρονο Προμηθέα, αφού ο σύλλογος δημιουργήθηκε το 1986.

Ο Ρικ Πιτίνο θα βρει απέναντί του τον Μάκη Γιατρά. Ο Νικ Καλάθης μία ομάδα της οποίας το μπάτζετ ισούται σχεδόν με τις ετήσιες αποδοχές του. Σε αυτή την σειρά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Τι μπορούμε όμως να περιμένουμε από τους δύο αντιπάλους;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook