Αλλαγές λόγω Εκλογών στο Τουρνουά “3 ΟΝ 3” στα Χανιά

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλιου και το Σάββατο 6 Ιουλίου, προκειμένου να είναι κενή η Κυριακή των εκλογών. 

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει πως το τουρνουά 3ΟΝ3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» των Χανίων, θα γίνει κανονικά την περίοδο των εκλογών αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλιου και το Σάββατο 6 Ιουλίου, προκειμένου να είναι κενή η Κυριακή των εκλογών. 

Την Παρασκευή, τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00. Νωρίτερα, στις 17:30, θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ στους Αγιους Αποστολους, ο αγώνας των αστεριων του ελληνικού μπασκετ, με τους λιλιπουτειους παικτες των ακαδημιών. Την ίδια ώρα, το σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ, θα προσφέρει τρόφιμα, για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. 

Το Σάββατο, οι αγώνες θα γίνουν 09:00 – 14:00 και 16:00 – 20:30. Λίγο πριν το φιναλε του τουρνουά και συγκεκριμένα στις 20:00 του Σαββάτου, θα γίνει αγώνας επίδειξης, με τους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, να  προσφέρουν πλούσιο θέαμα. 

Επίσης, άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής, αφού το πρώτο γυμνάσιο Χανίων, αποτελεί εκλογικό κέντρο και είναι αδύνατο πλέον να γίνουν αγώνες το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. Έτσι, αποφασίστηκε να γίνει και εφέτος στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχη, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του site του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook