Έναν ξένο ακόμα και “κλείνει” την εξάδα

O Γουέσλεϊ Γκόρντον είναι ο 5ος ξένος και δη Αμερικάνος του νέου ρόστερ και πλέον απομένει μόλις μία κίνηση για να κλείσει η 6άδα.

Με τη φανέλα του Ρέθυμνο Cretan Kings θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Γουέσλεϊ Γκόρντον.
Ο Αμερικάνος, ύψους 2.06, σέντερ αποτελεί τον «εκλεκτό» του Βαγγέλη Ζιάγκου για να θωρακίσει την ρακέτα της ομάδας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αυτή είναι η 7η καλοκαιρινή μεταγραφή των «κεραμιδί», καθώς ήδη έχουν προσθέσει στο δυναμικό τους τους Τζάρβις Γκάρετ, Κόνερ Φράνκαμπ, Ντέιβιντ Χότον, Μιχάλη Καμπερίδη, Παντελή Μαραγκάκη και Μπράντον Τέιλορ.
Μάλιστα, ο Γουέσλεϊ Γκόρντον είναι ο 5ος ξένος και δη Αμερικάνος του νέου ρόστερ και πλέον απομένει μόλις μία κίνηση για να κλείσει η 6άδα.
Ο Βαγγέλης Ζιάγκος ποντάρει πάρα πολλά στον 25χρονο σέντερ, όντας ένας από τους βασικούς πυλώνες στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα του.
Ο έμπειρος προπονητής δεν ήθελε έναν παίκτη που απλά θα σκοράρει και δεν θα κάνει τίποτα άλλο στο παρκέ.  Επιθυμούσε να προσθέσει στο ρόστερ έναν ψηλό-φόβητρο και τέτοιου είδους παίκτης είναι ο Γουέσλεϊ Γκόρντον.
Γενικότερα, ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλει να δει μία ομάδα που θα τρέχει στο παρκέ. Μία ομάδα που βασικό της μέλημα θα είναι το παιχνίδι στο τρανζίσιον.
Γι’ αυτό και επέλεξε για βασικός σέντερ τον Γουέσλεϊ Γκόρντον. Για να κάνει τις «χαμαλοδουλειές» και τη ζωή των συμπαικτών του καλύτερη.

Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook